Тема: Плов
Показать сообщение отдельно
Старый 14.12.2006, 01:04   #44
Местный
 
Регистрация: 09.08.2006
Сообщений: 4,390
Сказал(а) спасибо: 97
Поблагодарили 36 раз(а) в 30 сообщениях
Вес репутации: 58
Buta на пути к лучшему
Мои фотоальбомы

По умолчанию

<div class='quotetop'>Цитата(kinza @ 13.12.2006, 20:59) [snapback]22307[/snapback]</div>
Цитата:
Wave ханым
Выставьте пожалуйста рецепт этой говурмы. :4:
[/b]
Bash uste Demeli bele, gedirsiz bazara, bir kilo, ya kilo yarim shabalid ailb getirirsiz eve( baxir hazirlanan plovun miqdarina)Bir dene de toppush Seba toyuqu)) Shabalidlarin bash hisselerini bichaqla kesirsiz, ve su ile dolu qazana tokub qaynadirsiz, alachiy olana kimi, tam bishirmeyin, ezilmesin deye Zovqe gore duz elave edin. Ve onlari qazandan chixarib temizleyin, barmaqlariniz yanmasin deye tokun soyuq suyun ichine Temizlenmish shabalidlari helelik qoyun soyuducunun ustune Sonra toyuqu doqrayib tokun suya, 1 buqum qaynadin. Yene de duz zovqe gore. Sonra ayrica qazanda soqan qovurun, edviyyat elave edin( istiot, sarikok), bishmish toyuqu ve shabalidlari. evvelceden suya qoyulmush alcha turshusunu bura elave edin, kere yaqinda qovurun. Qaysi qurusu( курага ) elave edenler de var, men xoshlamiram , chox shirin olur

Necedir?))
__________________
Когда ширазскую тюрчанку своим кумиром изберу,
За родинку ее вручу я ей Самарканд и Бухару


Хафиз Ширази

Buta вне форума   Ответить с цитированием